Translate

zondag 12 juli 2009

Eeuwige trouw

Deze blog is vandaag alleen voor Emmy.
De 49-jarige Barefoot on the Beach uit Spanje maar van Hollandse origine was zo gek van haar hond dat ze heeft besloten met het dier te trouwen. De ceremonie werd bijgewoond door een priester en enkele dorpsbewoners. De vrouw trouwde met haar hond omdat deze 'over kwaliteiten beschikt die alleen haar vader had'.

Familieleden van de vrouw probeerden het huwelijk te boycotten. Ze vonden het een stompzinnige stap om haar eenzaamheid te bestrijden. Barefoot is werkelijk gek van haar 10 jaar oude hond. “Ik heb zo lang gebeden voor een levenspartner die alle kwaliteiten van mijn vader had. Mijn vader was lief en trouw, hij heeft nooit teleurgesteld”, aldus B.
Mannen ziet de Spaanse niet meer zitten. “Ik heb relaties met veel mannen gehad, en ze zijn allemaal dezelfde rokkenjagers en vreemdgangers. Mijn hond is lief, trouw en zij behandelt me met zo veel respect.” Het kersverse echtpaar heeft ook een kinderwens. Barefoot heeft besloten dat ze kinderen gaan adopteren, schrijft De Pers.

Het is voor mij een droomhuwelijk... Daarop zou Yolanthe Cabau van Kasberg, die andere halve Spaanse van Hollandse origine, jaloers zijn. Maar snolliebollie -links op de foto- heeft al jaren geleden voor een andere vrouwtje gekozen. Daar kan ik niet tegenop!



P.S. Heeft het jou een beetje opgemonterd, Em?
De Ghanese Emily Mabou heeft het overigens echt gedaan.