Translate

zaterdag 15 augustus 2015

Hiep-hiep-hoera!

Vandaag zijn deze drie jarig: Yuda (8 jaar), nichtje Linde (7 jaar) en vriendin Rosemarie in Zwitserland. Een dame-van-stand geeft haar leeftijd niet prijs (maar er zit een 6 in). Ik moest grinniken om het fraaie fietsenrek van Linde; dat mag er zijn!

De dag begon hier goed: we skypten met de jarige in Noord-Bali. Samen met Bernadette zongen we hem toe. Ik zag bij die gelegenheid dat er reeds twee nieuwe voortanden in zijn bovenkaak gloren. De verjaardagsdoos die we in juli opstuurden, was in geen velden of wegen te bekennen. Di mana dos? Elsa pestte haar oudste zoon met te zeggen dat ze die inmiddels tegen een goede prijs had verkocht. We hadden met het sippe ventje te doen.

Niet veel later verscheen de box; het eerste cadeau dat Yuda ontving, was een rode sportauto die radiografisch kan worden bestuurd. De batterijen moest Elsa zelf kopen, die mochten van de Indonesische tante Pos niet worden meegestuurd. Zijn zwembolero voor als we gaan snorkelen rondom eiland Menjangan paste hem. Joehoe! Daarna hadden we tijdens de skype-sessie geen kind aan hem, al hoorden we regelmatig een Engels bedankje vanuit de achtergrond. Elsa & Ketut praatten bij met Bernadette. Een van de vragen aan haar was wanneer ze weer naar Bali komt? Misschien wel volgend jaar... Vanavond gaat Elsa extra lekker voor Yuda en zijn familie koken. Ibu bestelde zelfs een verjaardagstaart voor het ventje.

Vanmiddag worden de verjaardagen van Linde en haar broertje Ties gevierd. Ik wens eenieder een fijne dag toe!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten